dimecres, 20 de febrer del 2013

Beques Idiomes MEC 2013

Com vos vàrem informar al Twitter i Facebook enguany no hi haurà convocatòria de beques d'idiomes del MEC per anar a l'estranger. El que si que s'han convocat són beques per a realitzar cursos d'immersió linguïstica a Espanya. Concretament són les següents:

2000 beques per a un curs d'anglés destinades a estudiants de Batxillerat, CFGM, ensenyaments de música, dansa, arts plàstiques i diseny, esportives i idiomes (nivell intermig i avançat) i tots ells menors de 20 anys.
Aquestes ajudes comprenen un curs d'una setmana de durada en règim d'internat i pensió completa al mes de juliol de 2013. Els requisits per poder sol·licitar-la són ser becari/a del MEC aquest curs i tenir al curs anterior una nota final de 7 en anglés. Els beneficiaris hauran d'abonar 100 €.

14.000 beques per a un curs d'anglés organitzat per la UIMP i destinat a estudiants universitaris, ensenyaments artístics superiors o CFGS (tots ells menors de 30 anys).
Aquestes ajudes comprenen un curs d'anglés (nivell "agilitat oral" o "especialitzat") de 40 hores a realitzar en cinc dies en règim d'internat i pensió completa (de diumenge per la vesprada a dissabte matí i des d'abril fins desembre). Els requisits per a sol·licitar-la són ser becari/a del MEC al curs 2011/12 o 2010/11. La localitat més pròxima on es realitzarà el curs és València (3015 places). Els beneficiaris hauran d'abonar 100 €. Cal fer una prova de nivell per internet.

1005 beques per a un curs d'anglés organitzat per la UIMP i destinat a titolats recients de Magisteri (curs 2009/10 a 2011/12) i titolats al "Master en Professorat de Secundària, Batxillerat, FP i Idiomes" (antic CAP) al cursos 2009/10 a 2011/12.
Aquestes ajudes comprenen un curs d'anglés especialitzat (socials, ciències o anglés) de 40 hores a realitzar en cinc dies en règim d'internat i pensió completa (de diumenge per la vesprada a dissabte matí i des juliol fins desembre). La localitat més pròxima on es realitzarà el curs és València (135 places). Els beneficiaris hauran d'abonar 100 €. Cal fer una prova de nivell per internet.

Les beques es poden sol·licitar fins el 14 de març en la web  http://www.mecd.gob.es/horizontales/servicios/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/idiomas.html (podeu accedir directament punxant sobre la que vos interessa als enllaços superiors) o en la Casa de la Joventut on vos podem ajudar amb la tramitació.

1 comentari:

  1. I wrote my countertop argumеnt for ones Bloggеr: Сasa dе la Јoventut Cocentaina
    oνer at my sitе you can test it, http://garcinіacambogia.
    оrg.

    ResponElimina