divendres, 18 de gener de 2013

Cocentaina ja te Consell de la Joventut


Des de finals de l’anterior legislatura, un dels objectius principals de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cocentaina ha estat potenciar la creació d’un Consell de la Joventut a Cocentaina (CJC). Els consells de joventut locals venen regulats amb la Llei 18/2010 de Joventut de la Generalitat Valenciana, en la qual es reconeix aquest òrgan com el representant i l'interlocutor vàlid davant l’administració local i la societat en temes juvenils. La finalitat essencial dels consells locals de la joventut és impulsar la participació de la joventut en el desenvolupament polític, social, econòmic i cultural del seu àmbit territorial.
Després d’uns mesos de treball i reunions, finalment el passat 11 de gener es va constituir formalment el Consell de la Joventut de Cocentaina. L’Associació de Veïns de Cocentaina, Bloc Jove, Grup Scout Montcabrer, Joves Socialistes PV, Juniors MD Generació Oberta, Juniors MD Sol Sortit i Partit Popular són les associacions i entitats que començaran aquesta iniciativa i a les que pròximament s’uniran més que ja han manifestat el seu interès en formar part.
A l’Assemblea Constituent del CJC del passat divendres, a més de les associacions, es va contar amb la presència del Regidor de Joventut Saül Botella, de la Presidenta del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), Sandra Gómez, i de la Tresorera del mateix Carme Robles. Les representants del CJCV donaren la benvinguda al nou consell de la joventut i oferiren tota la ajuda necessària per al funcionament del CJC. Per la seua part, Saül Botella també felicitava a les entitats per aconseguir posar en marxa aquesta iniciativa i destacava que s’obri una nova etapa en la participació juvenil a Cocentaina i en la forma de treballar de la Regidoria de Joventut que des d’ara tindrà un interlocutor en temes de joventut.
Des de la Casa de la Joventut volem felicitar a totes les entitats que en formen part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada