dijous, 3 de maig de 2012

Accés Formació Professional 2012/2013

Ja s'han publicat les dates per a presentar les sol·licituds per a les proves d'accés a Formació Professional i per a fer les sol·licituds de plaça per al curs 2012/2013.

Si no cumpliu els requisits acadèmics d'accés per accedir a un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o un Superior podeu fer les proves d'accés si teniu l'edat necessària: cumplir enguany 17 anys per als de Grau Mitjà o 19 per als de Grau Superior (18 si teniu un de Grau Mitjà de la mateixa família o relacionada). El termini d'inscripció a aquestes proves estarà obert del 30 d'abril a l'11 de maig i les proves es faran el 15 de juny per als de Grau Mitjà i l'11 de juny per als de Grau Superior (per als dos hi haurà una convocatòria extraordinària el 4 de setembre). A la convocatòria del DOCV teniu explicat tot el procés. A la web de la Conselleria teniu també informació sobre les proves: temaris, exàmens d'anys anteriors... Recordeu que la inscripció a les proves és independent de la sol·licitud d'admissió que haureu de fer igualment. Si esteu cursant enguany ESO o Batxillerat i no sabeu segur si obtindreu el títol que vos done l'accés, tal volta vos interessa matricular-vos de les proves per si de cas (si compliu els requisits d'edat).
- Sol·licitud proves accés Grau Mitjà
- Sol·licitud proves accés Grau Superior

Pel que fa les sol·lícituds d'admissió als cicles, enguany es podran fer a les següents dates:
- Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior: del 4 al 13 de juny.
- Programes de Qualificació Profesional Inicial: del 24 de maig a l'1 de juny del 13 al 17 de juliol (s'han modificat posteriorment)
- Les vacants de setembre es publicaran el 12 de setembre (CF) i el 10 de setembre (PQPI).
A la web de la Conselleria podreu fer el procés de sol·licitud d'admissió. Recordeu que l'imprés obtingut al procés telemàtic s'ha de presentar al centre escollit en primera opció i que sols es pot presentar una sol·licitud de preinscripció a tota la Comunitat Valenciana.

A la Casa de la Joventut vos podem ajudar i informar en tots aquests tràmits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada