dijous, 12 de gener del 2012

Cursos d'immersió Anglès UIMP

El Ministeri d'Educació i la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP) han obert el termini de matrícula dels cursos d'immersió en llengua anglesa que, entre els mesos de març i desembre de 2012, es celebraran en deu de les seus de la Universitat. Un total de 14.000 estudiants - que hagin obtingut la condició de becari del Ministeri d'Educació - podran participar en el programa, que es desenvoluparà en les instal·lacions de la UIMP a Santander, Madrid, La Corunya, Barcelona, Conca, Sevilla, Granada, La Línea de la Concepción, Tenerife i València. Els cursos són de diumenge a dissabte en règim d’internat i els adjudicataris sols hauran d’abonar 100 €.
Fins al 25 de gener de 2012, els alumnes podran formalitzar la seva inscripció a través de la plataforma de matriculació de la web del Ministeri http://goo.gl/qdsv4
Per a l’adjudicació definitiva cal superar una prova de nivell d’anglès que farà la UIMP. A més, aquesta prova valdrà per a l’assignació del nivell del curs a realitzar.
El programa d'immersió en llengua anglesa està destinat a joves que disposen d'un bon nivell de coneixement teòric i gramatical de l'idioma, però no han tingut l'oportunitat de practicar de forma intensiva la destresa oral i comunicativa.
Amb aquest objectiu, els cursos es desenvolupen en règim d'internat i pensió completa, de diumenge a la tarda a dissabte a migdia. Durant cinc dies, els estudiants, que són dividits en tres nivells - Intermedi 1, Intermedi 2 i Superior - formen grups de cinc alumnes. Tres professors, que roden diàriament, imparteixen classes en cada grup i, així mateix, auxiliars natius de conversa participen amb ells en totes les seves activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada