dimarts, 1 de febrer de 2011

Beques Inmersió Anglés UIPM


El Ministeri d'Educació i la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP) han obert el termini de matrícula dels cursos d'immersió en llengua anglesa que, entre els mesos de març i desembre de 2011, es celebraran en deu de les seus de la Universitat. Un total de 13.000 estudiants - que hagin obtingut la condició de becari del Ministeri d'Educació - podran participar en el programa, que es desenvoluparà en les instal·lacions de la UIMP a Santander, Madrid, La Corunya, Barcelona, Conca, Sevilla, Granada, La Línea de la Concepción, Tenerife i València.
Fins al 14 de febrer de 2011, els alumnes podran formalitzar la seva inscripció a través de la plataforma de matriculació de la pàgina web de la UIMP, http://www.uimp.es/index.php?&option=com_content&view=article&id=333, en què realitzaran un test de nivell, escolliran la data i la seu del curs i abonaran la matrícula del mateix (100 €).
El programa d'immersió en llengua anglesa - que dirigeix el Vicerectorat d'Investigació i Postgrau de la UIMP - està destinat a joves que disposen d'un bon nivell de coneixement teòric i gramatical de l'idioma, però no han tingut l'oportunitat de practicar de forma intensiva la destresa oral i comunicativa.
Amb aquest objectiu, els cursos es desenvolupen en règim d'internat i pensió completa, de diumenge a la tarda a dissabte a migdia. Durant cinc dies, els estudiants, que són dividits en tres nivells - Intermedi 1, Intermedi 2 i Superior - formen grups de cinc alumnes. Tres professors, que roden diàriament, imparteixen classes en cada grup i, així mateix, auxiliars natius de conversa participen amb ells en totes les seves activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada