divendres, 9 de gener del 2009

Propostes per al 2009

Estem ja al 2009 i des de la Casa de la Joventut volem comptar amb vosaltres per a fer la programació d'activitats d'enguany. Ens agradaria que ens plantejàreu en aquesta entrada propostes d'activitats i serveis que considereu sigueren d'interés per als joves de Cocentaina. Animeu-vos i no us talleu a l'hora de llançar les propostes!

3 comentaris:

  1. Estaria be, que feren algun concert de gent coneguda i no de tant de catalá, tambe estaria be fer mes discomobils,etc per a festes de la població que Cocentaina esta molt morta.
    Y el que veig mes important es que es donen mes facilitats per a crear pubs i discoteques al poble, o que el ajuntament en faça alguna que altra, per a potenciar el nostre poble i no tindre que desplasarse tots els disabtes a alcoi.
    Estaria be que feren alguns pubs o algo mes divertit al centre comercial, perque no he vist mai un centre comercial mes fantasma que el de Cocentaina.

    Una salutació.

    (per cert, esta molt be aço del blog).

    ResponElimina
  2. Per a quan un curs de fotografia digital? hi ha una associació de fotògrafs que supose estarien dispostos a fer-lo, no?
    Una aficcionada a la fotografia
    Eva

    ResponElimina
  3. Hola Eva,

    Efectivament farem un curs de fotografia molt prompte. Tan sols falta concretar les dates amb l'associació de fotografia que seran els encarregats d'impartir el curs al igual que en anteriors ocasions. Posarem les dades al blog tant prompte tinguem la programació tancada.

    Salutacions,

    Casa de la Joventut

    ResponElimina