dissabte, 13 de desembre del 2008

Barça-Madrid al Teular


Aquest dissabte 13 de desembre es juga el partit de futbol Barça-Madrid. I es juga al Teular, amb pantalla de cinema i amb un ambient que de segur farà que passem una bona nit animant als nostres equips. A les 21:30 h obrirem les portes per anar calfant.



2 comentaris:

  1. Va ser una pena que no hi anara molta mes gent a vorer el derby al Teular. La veritat es que vorer eixe espectacle en una sala per a eixos menesters es tot un luxe. Supose que el horari va ser el hándicap, perque era una hora per a estar sopant. Este aspecte no se en quina mesura es podria salvaguardar per a potenciar aquest recurs tan bo que tenim a l'abast de tots. Un altre aspecte es la publicitat. No se si es una visió personal, pero no arriba a prou gent el missatge. Per boca de molts se, que de ben segur, de haber-ho sabut, el Teular estaría a rebentar.

    De totes formes, agraïr a La Casa de la Juventud en concret, i a la Concejalia de Juventud el seu esforç.

    Un socarrat

    ResponElimina
  2. de deveres que si que es una llastima a vegades que la gent no s'entere de les activitats que ens proposa la regiduria de joventut aixi i tot reconeixer l'esforç que esta realitzant-se per a arrivar a tots els joves

    ResponElimina