dimecres, 8 de febrer del 2012

Proves Lliures Idiomes 2012

Les Escoles Oficials d'Idiomes han obert el termini d'inscripció i matriculació per a la realització de la prova de certificació de nivell bàsic, de nivell intermedi i de nivell avançat de les ensenyances d'idiomes de règim especial corresponent al curs acadèmic 2011-2012.  Per a inscriure's en la prova de certificació de nivell bàsic, de nivell intermedi o de nivell avançat, serà requisit imprescindible tindre setze anys complits l'any natural en què la prova es celebre. La matriculació en la prova de certificació no exigirà haver cursat ensenyances prèvies en les escoles oficials d'idiomes. Les persones que desitgen ser admeses hauran de formalitzar la inscripció individualment si es tracta d'alumnat matriculat en segon curs de nivell bàsic, de nivell intermedi o de nivell avançat en els quals resulta necessària la superació de la prova de certificació o, en cas contrari la matrícula, i abonar la taxa corresponent.
El període de matriculació de l'alumnat no matriculat en les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Valenciana durant el curs acadèmic 2011-2012 o que ha efectuat renúncia de matrícula comprendrà, des del dia 6 de febrer del 2012, fins al dia 24 de febrer del 2012, ambdós inclusivament i les taxes d'enguany són de 44,55 €. Les proves seran a finals de maig i principis de juny.
Teniu tota la informació a la web del PROP i des d'allí mateix trobareu l'enllaç per a obtenir l'imprès de pagament de les taxes. Per suposat també des de la Casa de la Joventut vos podem facilitar tota la informació i els tràmits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada