dilluns, 14 de novembre del 2011

Curs Monitor Juvenil 2012

Ja tenim obert el termini d'inscripció del curs de Monitor/a Juvenil per a l'any 2012. Aquest curs capacita per al treball en xiquets i joves en activitats amb ells, tals com campaments, escoles d'estiu, centres de vacances... La titulació és expedida per la Generalitat Valenciana i el curs estarà impartit per una escola homologada per l'IVAJ.
La fase teòrica del curs (125 h) es desenvoluparà els dissabtes en la Casa de la Joventut i amb el següent horari: de 9:30 a 14:30 h i de 15:30 a 20:30 h. La programació te previst començar el dissabte 14 de gener i finalitzar el 31 de març (el dissabte 17 de març no hi ha curs per Falles i el últim dia el curs finalitza a les 14:30 h). A més, el curs inclou un cap de setmana intensiu a un alberg (el dissabte 25 i el diumenge 26 de febrer). Finalitzada la fase teòrica l'alumne/a haurà de fer les pràctiques (125 h) a un centre amb joves i/o xiquets. La Casa de la Joventut facilita llocs de pràctiques als alumnes o aquests les poden fer a un centre de la seua elecció.
El preu del curs és de 190 € i inclou les classes, materials necessaris i el cap de setmana intensiu (transport, pensió i allotjament). Recordeu que les places són limitades i s'atendran per ordre d'inscripció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada