dimecres, 25 de maig del 2011

Estiu 2011 IVAJ

A continuació teniu l'oferta d'estiu que ha programat l'IVAJ. A la seua web www.ivaj.es o a la Casa de la Joventut de Cocentaina vos podem ampliar tota la informació. Els preus indicats són amb el descompte del Carnet Jove.

ACTIVITATS D'UN DIA (més informació ací):
Babtisme de Mar.
De 18 a 30 anys. 34 euros. Divendres o dissabte de maig, juny, setembre o octubre. Un matí o aprendre les nocions bàsiques nàutiques i navegar al mar. No inclou transport.

ACTIVITATS DE CAP DE SETMANA (més informació ací):
Aprenentatge de Kitesurf (surf amb cometa)
De 18 a 30 anys. 145 euros. Dissabtes i diumenges de maig i juny i de setembre a novembre. Allotjament en albergs de l'IVAJ a Piles i Moraira. Inclou mitja pensió i no inclou transport.
Cap de setmana multiactiu
De 18 a 30 anys. 77 euros. Dissabtes i diumenges de juny (consulteu altres mesos). Ruta senderista i bicicleta de muntanya a la localitat d'Alborache (València). Inclou mitja pensió i no inclou transport.
Estades en bungalows d'interior
De 18 a 30 anys. Desde 107 euros el bungalow per a 5 persones (dos habitacions, sala estar-cuina i servei). Caps de setmana de maig a octubre (consulteu dates excloses). Càmpings a Navajas, Villagordo del Cabriel, Bocairent i La Vall de Laguar.

CAMPAMENTS PER A JOVES (més informació ací):
Campament de multiaventura en anglès
De 14 a 17 anys. 547 euros. De l'1 al 15 de juliol. Al complex educatiu "Casa Blanca" de Xàtiva. Activitats de muntanya, cavall, tallers, un dia d'activitats nàutiques, piscina, visites turístiques... en les quals s'utilitzarà l'anglès. Inclou pensió completa i transport des de València o Alacant.
Campament d'anglès "Harry Potter Adventures"
D'11 a 14 anys. 416 euros. De l'1 al 10 de juliol. A l'alberg juvenil "Torre de Alborache".  Activitats de multiaventura i d'aprenentatge d'anglès (15 classes setmanals). Inclou pensió completa i transport des de València o Alacant.
Campament als Pirineus Catalans amb anglès
D'11 a 17 anys. 642 euros. Del 15 al 29 de juliol. A l'Hotel Or Blanc *** (estació d'esquí Super Espot, Lleida). Activitats de multiaventura i 3 hores de classe diàries d'anglès. Inclou pensió completa i transport des de València o Alacant.
Campament "Piratas del Caribe"
D'11 a 17 anys. 377 euros. Del 20 al 29 de juliol. A la residència "Las Claras" a Los Alcazares (Múrcia). Activitats de multiaventura i nàutiques. Inclou pensió completa i transport des de València o Alacant.

VIATGES PER A JOVES (més informació ací):
Estades en bungalows d'interior
De 18 a 30 anys. Desde 238 euros el bungalow per a 5 persones (dos habitacions, sala estar-cuina i servei). 6 nits de maig a octubre (consulteu dates excloses). Càmpings a Navajas, Villagordo del Cabriel, Bocairent i La Vall de Laguar
Estades a les Illes Balears (Mallorca, Menorca o Eivissa)
De 18 a 30 anys. Desde 117 euros (per persona en apartament a Eivissa durant 5 dies/4 nits). Eixides de maig a octubre. Inclou transport en vaixell.
Creuer a Eivissa i Formentera
De 18 a 30 anys. 590 euros. Creuer de 8 dies per les illes en vaixell de vela (fondejant  a les cales per a passar nit). Eixides 24 de juny i divendres de juliol. Pensió completa. No inclou transport fins el port d'eixida. Per a grups de 4 a 6 persones.
París - Països Baixos
De 18 a 30 anys. 373 euros. Ruta amb bus: Vall del Loira, París, Brujas, Amsterdam i Brusel·les. 8 dies. 5 nits d'allotjament i desdejuni (2 nits en ruta).  Del 24 al 31 de juliol. Eixida des de València o Alacant.
Lisboa Jove
De 18 a 30 anys. 305 euros. Ruta amb bus: Lisboa, Batalha, Alcobaça, Nazaré, Cascais, Estoril, Sintra i Oporto. 7 dies. 5 nits d'allotjament i desdejuni (1 nit en ruta). Del 20 al 26 de juliol. Eixida des de València o Alacant.
Berlín Jove
De 18 a 30 anys. 398 euros. Ruta amb bus: Avinyó, Lyon, Berlín i Nuremberg. 8 dies. 5 nits d'allotjament i desdejuni (2 nits en ruta). Del 2 al 9 d'agost. Eixida des de València o Alacant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada