dimarts, 21 de desembre del 2010

Viatge d'esquí a Sierra Nevada

Desde la Casa de la Joventut vos proposem un cap de setmana d'esquí. El viatge serà a Sierra Nevada el cap de setmana del 4 al 6 de febrer i forma part de la Campanya d'Esquí de l'Àrea d'Esports de la Diputació d'Alacant.
El preu del viatge és de 150, 01 euros per als adults. Pel que fa als menors i joves, els trams de descompte són els següents: joves de 14 a 24 anys 143,01 euros, de 6 a 11 anys 120,01 euros, fins 5 anys 105,01 euros. Els de 12 i 13 anys paguen el preu complet ja que el descompte del tram de 14 a 24 anys el fa l'Àrea de Joventut de la Diputació d'Alacant.
El preu inclou el transport en autobús, allotjament en l'Hotel Luna*** de Granada en habitacions múltiples (4 persones) i en règim de mitja pensió (dinar en pistes per lliure), guia acompanyant, "forfait" per al dissabte i diumenge i assegurança d'assistència en destinació. Si voleu llogar el material el preu és de 12 euros (tant d'esquí com d'snow). Les classes tenen un preu de 13 euros. L'eixida de Cocentaina serà el divendres sobre les 15:30 h de la vesprada i s'arribarà a Cocentaina la nit del diumenge.
Si vós interessa, podeu fer les reserves des del 10 de gener a la Casa de la Joventut. Les places que tenim concedides són limitades (50) i s'atendran per rigorós ordre d'inscripció.
Recordeu que si aquest cap de setmana que vos proposem no vos ve bé, podeu optar per qualsevol altre dintre de l'oferta de la Diputació. Les condicions són iguals excepte l'eixida i la tornada que es fa des de i fins a Alacant. Teniu la informació de la campanya en http://www.ladipu.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada