divendres, 16 d’octubre del 2009

Anima't a participar




El passat 18 de setembre realitzarem la primera reunió en la que vos demanavem les vostres propostes. Vàren ser una quincena els joves que s'aproparen i amb els que mantinguerem una distenguda conversa, no sols sobre les seues propostes, també sobre altres temes que es preocupaven (l'oci nocturn a dies destacats, l'ocupació...). En aquesta primera ocasió es plantejaren propostes com campionats i tornejos, concerts i actuacions de grups de joves de Cocentaina que estàven començant, tallers (per exemple de ràdio), així com algunes idees generals soltes sobre el que volien que s'organitzara des de la Regidoria de Joventut.
Donat que estem ultimant la preparació de les activitats de Nadal, hem volgut incloure ja alguna d'aquestes propostes. Així, aquest Nadal i aprofitant les vacances, organitzarem un tornei de "Magic" i un concert amb grups locals. A falta de concretar les dates, si teniu qualsevol proposta més vos recordem que podeu fer-la a aquest mateix blog. Així aprofitem i li donem un poquet més de "vidilla".

2 comentaris:

  1. Com ha quedat al final lo del torneig de Magic? Es fará allò que vam dir de fer un dia de tutorials d'iniciació i d'altre per al torneig en serio?
    Segurament posareu les propostes definitives que van a fer-se més endavant però bo, l'obligació es preguntar. XD

    ResponElimina
  2. Hola,
    El que podriem fer es que es passeu per ací després de la Fira i ho xarrem. Així posem els dies que millor cregueu i ho organitzem un poc. Jo estic buscant patrocinadors i intentant tancar els dies: que vos pareix el dimarts 29 i el dimecres 30 de desembre? Si preferiu cap de setmana hauria de ser el del 2 i 3 de gener.
    Comenteu-ho i ja em dieu alguna cosa.
    Salutacions,
    Casa de la Joventut

    ResponElimina