dissabte, 28 de març del 2009

Naix "El Peirodiket"

Ja teniu a les vostres mans el nou mitjà de comunicació de la Casa de la Joventut: "El Periodiket". Molt prompte vos arribarà a la vostra bústia i si no es així, podeu arreplegar-lo a la Casa de la Joventut. Trobareu en ell tota la informació sobre les nostres propostes per als pròxims mesos, així com diversa informació sobre temes que interessen als joves.

Actualització:
Ja podeu descarregar el primer exemplar de "El PeriodiKet" i a més votar sobre el que vos pareix aquesta publicació. Teniu els enllaços i la votació al menú de la dreta d'aquesta pàgina.


3 comentaris:

  1. Aquest cap de setmana ha caigut a les meues mans el periotiket i he de donar-vos l'enhorabona, iniciatives com aquestes són les que necessita el poble per a que el jovent de Cocentaina trobe alternatives d'oci i s'implique en construir una realitat cada vegada mes difícil per a aquest col·lectiu.
    No es canseu de treballar en català, el valencià de les comarques centrals!! Ànim i salut.

    ResponElimina
  2. Hola a tot i a totes,

    Aquesta idea del 'periodiket' m'ha sorprés desde el primer moment que ho he vist. I em sorpren a banda de per altres coses, per ser una més que bona iniciativa. Per tant, donar l'enhorobona. No obstan aixó, la idea, pel que respecta a la meua opinió, es queda curta en l'actualitat. M'explique. Una idea com aquesta tindria molt mes éxit desde un altre soport, como es la xarxa electrónica. Per què? En una societat en la que la cultura ecológica i del medi ambient está molt present, i on els joves utilitzen internet com a mitja de comunicació, queda obsolet parlar del paper com a periodic, i si del periodic virtual, mes accesible a tothom. A més, a la xarxa, la comunicació bidireccional es molt més fácil.

    No es que no aprove el periodic en paper (soc gran amant d'aquest suport), sino que si el que es vol es fer-lo accessible a tots els joves, que millor que per internet.

    I una cosa més, ja com a plantejament i opinió propia. Els blogs o bitácores son una ferramenta meravellosa per a aquest tipus de coses, pero per a que funcione es important donar-li vida i difusió, per a que la gent trobe en ells un motiu per a marcar elperiodiket.blogspot.com....

    ResponElimina
  3. Hola,

    En primer lloc dir-vos que ens alegra molt que aquesta iniciativa tinga bona acceptació. Agrairem sempre les crítiques constructives (bones o no) que ens feu sobre aquesta i altres iniciatives.

    I ja sobre el que ens diu un del comentaris deixats, voldriem explicar que a pesar que pareix una iniciativa un tant poc ecològica realment pot ser el contrari, i ho expliquem: un dels objectius de "El PeriodiKet" es subtituir diversos fullets informatius per un sol, així per ara ja no hem fet el fullet de la "Setmana de la Joventut" i tampoc farem alguns dels que feiem.
    I sobre la qüestió de la xarxa electrònica, com deiem a la Presentació de "El Periodiket", efectivament pretén ser un mitjà complementari a aquest blog i a la web, mitjans que realment ens permeten la inmediatessa de la informació i la interacció amb vosaltres.
    Sobre la "vida i difussió" d'aquest blog, en això estem ara. La "vida" realment ve determinada per l'actualitat i hi ha setmanes que posariem moltes coses però hi ha que no tenim molta cosa. Vos convidem a que tambè sigueu partíceps de la edició d'aquest blog i si teniu alguna cosa que caldria publicar, tan sols heu de passar-nos un mail amb la informació i ho publicarem.

    Moltes gràcies de nou per les vostres aportacions.

    Casa de la Joventut

    ResponElimina