dissabte, 13 de desembre del 2008

Nadal Jove 08

Ja tenim ultimades les activitats d'aquest Nadal Jove. Enguany trobareu tota una oferta pensada per a totes les edats: teatre de titelles, taller de malabars, bus a Expojove, concert d'Andrés Valor, campionats, exhibicions, cinema i, per tal d'acabar l'any, la festa de Cap d'Any.

2 comentaris:

  1. ¿Una pregunta que em faig jo? Per que totes les activitats sempren tenen como a resultat un públic mes o menys menut. Tot i que no vaja dirigit explicitament a ells, sempre acaba sent-ho. Hi han molt més joves a cocentaina, sobretot de menys de 30 anys. ¿on estan les activitats per a ells?

    M'agrada que Cocentaina 's'enxufe' a les noves tecnologies de la informació i de la comuncació.


    gracies


    Bones festes

    ResponElimina
  2. Hola,

    Sobre el comentari anterior, efectivament tens raó. De vegades organitzem activitats que en un principi no són per als més menuts i finalment els únics que s'apunten són ells (realment són els pares el que ho fan). Ens agradaria molt que els joves s'apuntaren a més coses de les que organitzem, i això és un dels motius pel que hem creat aquest blog i pel que agraïm totes les opinions i propostes que ens pugueu donar. Volem saber més sobre les necessitats dels joves de Cocentaina i per això, a banda d'aquest blog, al 2009 encetarem una sèrie d'iniciatives que esperem ens ajuden en aquesta tasca.
    Sobre el "Nadal Jove" en concret, intentem en la seua programació arribar a tots: els més menuts (titelles, expojove, cinema...) i els mes majorets (campionats, concert, malabars, cap d'any...).

    Be, per acabar, moltes gràcies per la teua aportació i esperem poder continuar tractant aquests temes al blog. Bones Festes!

    ResponElimina